Boek Doe T Zelf. Transgender organisaties in Nederland

Doe T Zelf biedt enerzijds een uniek overzicht van organisaties en initiatieven in Nederland die zich op uiteenlopende manieren ingezet hebben voor het welzijn van transgenders in de afgelopen 35 jaar. Het boek biedt daarnaast een momentopname in de geschiedenis van de Nederlandse transgenderbeweging. Naast een beschrijving van de organisaties bevat het boek informatie over hun doelstellingen, activiteiten en ontstaansgeschiedenis. Doe T Zelf wordt in het kader van de T3 conferentie uitgegeven door stichting T-Image en wordt financieel ondersteund door het Oranje Fonds en Hivos.

Doe T Zelf. Transgenderorganisaties in Nederland
Samenstelling: Gé Meulmeester, Gabriel Bos, Jac-Paul Spaas en Justus Eisfeld, met een voorwoord van Kam Wai Kui. Eindredactie: Marjan Bakker en Kam Wai Kui. 94 pagina’s. Romandruk. Publicatiedatum: 20 juni 2005.
ISBN: 90-80-9074-1-3
Prijs: € 8,00

Hoe kunt u het boek bestellen?
U kunt een e-mail sturen naar boek@t-image.org, onder vermelding van het aantal boeken dat u wenst en het afleveradres voor het boek. U krijgt van ons een factuur toegestuurd. Na het ontvangst van uw betaling krijgt u het boek thuisgestuurd. U kunt ook bellen naar 020 - 6363714 als u geen emails kan sturen.

Prijs per boek: € 8,00 plus € 2,50 administratie & portokosten per boek (binnen Nederland). Voor verzendingen naar buitenland gelden andere portotarieven. Informeer dat bij uw bestelling via email.

Het boek Doe T Zelf is vanaf 20 juni 2005 te bestellen via de website van T-Image. Tevens zal het boek te koop zijn in een aantal selecte boekhandels, waaronder boekhandel Vrolijk te Amsterdam.